T : +32(0)89 352769
M : hotel.het.hert@skynet.be

Tevreden klanten

We laten onze klanten aan het woord

Wij kunnen zeggen wat we willen, daarom laten we graag onze (terugkerende) klanten graag aan het woord.

Christel VdB.

't Hert in hartje Genk is het ideale hotel om de bruisende stad en de betoverende provincie Limburg te ontdekken. Mevrouw Noke en haar medewerkers leggen u in de watten en doen al het mogelijke om u een onvergetelijk verblijf te verzekeren.

De kamers voelen aan als 'thuis' en het ontbijtbuffet is gezond én uitgebreid.

Inge V.

Hotelletje dat doet denken aan mijn kindertijd. Basiscomfort in een authentiek jaren 60 design. Zeer goed gelegen, ook voor fiets en wandeltochtjes in de mooie omgeving. Correcte, vriendelijke ontvangst.

Marc T.

Prima keuken. De kaart is beperkt, maar alle klassieke Vlaamse gerechten zijn verkrijgbaar. Zeetong was van een uitstekende kwaliteit. De entrecote was gigantisch groot en uiterst lekker. Een absolute aanrader.

Greet S.

Dit hotel ligt pal in het centrum, alles op wandel afstand rond U. Het heeft een wat gedateerde look.We werden ontvangen door vriendelijke gastvrouw met een drankje vh huis .Kregen uitleg waar we best onze wagen goedkoop kunnen parkeren.Alles straalt oud uit maar was voor ons toch proper. De kamer was ook oud maar alles wat we nodig hadden voor 1 nacht was er.Ontbijt was achteraan in restaurant uitgestald.Alles was vers en goed.Conclusie, wij waren content.

Laat je feedback achter

Laat ons zeker weten wat je van je verblijf vond. Zo kunnen we hieruit leren en ervoor zorgen dat toekomstige gasten het 100% naar hun zin hebben.

Adres :

Winterslagstraat 11

Stad :

3600 Genk-Limburg

Email :

hotel.het.hert@skynet.be

Check-In :

14:00 uur

Check-Out :

13:00 uur

    Naam :


    Email :


    Recensie: