T : +32(0)89 352769
M : hotel.het.hert@skynet.be

RESTAURANT

Restaurant – Kom gezellig bij ons eten

Gezellig restaurant in huiskamerstijl met een verse eerlijke keuken , seizoengerechten huisbereid alsook verse handgesneden frieten . Vegetarisch menu op aanvraag . Indien u allergieën heeft tijdig de info verstrekken a.u.b.  . Elke avond uitgezonderd zondagavond is de keuken  geopend vanaf 18.00u.en kan er besteld worden tot 21.30u.  In de maanden Juli & Augustus ook op zondagmiddag geopend vanaf 11.00u. tot 14.30u. Mogelijkheid voor feestjes tot 20 personen. U culinair verwennen is onze opdracht

Gerechten

Onze Menu

Eindejaar suggesties

Hier volgen onze Sylvester en Nieuwjaarsdagsuggesties. De bedoeling is dat
ieder zijn eigen menu kan samenstellen alsook het aantal gangen ook al is het
maar één gerecht.

Kreeftensoep met” Rouille en Croutons” of Ossenstaartsoep met brunoise

€ 11

1⁄2 Kreeft à la nage

Dagprijs

6 Oesters op ijs, zwarte peper en citroensap

Dagprijs

3 Soorten wildpaté met veenbessen, uienconfituur en vijg

€ 13

Toast boschampignons, oesterzwam, bleekselder, pijpajuin geblust met sherry cream

€ 14

Hertekalffilet met boschampignons “Madeira”

€ 37

Entrecote “Surprise”

€ 27

Eén hele kreeft à la nage (fijngesneden groenten, visbouillon en witte wijn)

Dagprijs

Kabeljauwhaasje op” Vlaamse wijze “(ovengerecht met visbouillon, witte wijn en ui)

€ 26

Al deze gerechten worden geserveerd met onze handgesneden frietjes,
aardappelkroketten, puree of wortelpuree en aardappelgratin

Sabayon (cava, gin, vanilleijs, ei, suiker)

€ 11

Sorbet passievrucht

€ 6

Nieuwjaarspalletje bestaat uit chocomousse, bolletje ijs, Profiterol, gebakje

€ 12

Tijdig reserveren is voor beiden aangenaam

Voorgerechten

Huisbereide kaaskroketten met oude kaas, panko

€ 10

Croquettes de fromages faits maison avec du vieux fromage

Huisbereide garnaalkroketten, panko met gefrituurde peterselie en citroen

€ 13

Croquettes de crevettes faites maison avec le persil frits et le citron

Gefrituurde geitekaasbolletjes met aangepaste garnituur

€ 13

Boules frites de fromage de chèvre avec la garniture faite sur commande

Escargot Bouguignon

€ 15

Kikkerbilletjes naar smaak van de chef

€ 17

Cuisses de grenouilles au goût du chef

Vlaamse Klassiekers

Rundvlees gestoofd in Achelse bruine

€ 16

Boeuf braisé en brun Achelse

Koninginnehapje van “Mechelse koekoek” met frietjes

€ 16

Vidé au poulet

Rundertong in “Madeirasaus”

€ 19,50

Langue de boeuf dans ``sauce de Madère``

*Konijn op “Vlaamse wijze” (gestoofd in bruine Leffe, ui en pruimen)

€ 20,50

Lapin en ``maniere flamande``

Boeuf Bourgignon

€ 20

rundstoofvlees gestoofd in rode wijn met spekjes,champignons en zilveruitjes

Boeuf Bourgignon

€ 20

Ragoût de viande de boeuf braisé en rouge, avec petite piece du bacon, champignons et oignons argentés

Entrecotes

Natuur

€ 23

met of zonder baksaus

Champignon(room) of natuur

€ 24

Roquefort

€ 26

met kruidenboter

€ 24

Peper(room)

€ 24

Handgeklopte béarnaise

€ 26

Visgerechten

Gegratineerd vispannetje (3 soorten vis, brunoise van groenten)

€ 19

Ragoût de poisson au gratin (3 Types de poissons, brunoise de légumes)

Pasteitje gevuld met scampi en vis

€ 20

Patty farcie aux scampis et aux poissons

Krokant gebakken zeetong a la Méunière

Prijs v/d dag

Lasagne zeevruchten

€ 22

Vraag naar onze vis van de week

Demandez notre poisson de la semaine

Nagerechten

Vanille- ijs met warme chocoladesaus

€ 6,50

Vanille-ijs met vers fruit

€ 6,50

Vanille-ijs met caramelsaus

€ 6,50

Coup Profiterolles

€ 7,50

Vanille ijs, warme chocoladesaus en profiterolles

Sabayon

€ 10 p.p

Ei, witte wijn, Hendrick's Gin, suiker, bolletje vanille-ijs

Vanaf 2 pers.

INTERNATIONAL

COCKTAILS

NO-SMOKING

POSITIEVE FEEDBACK

RESERVEREN

BOEK VANDAAG NOG EEN TAFEL